Hoe huur ik een vakantieauto

2a

Een huur auto op vakantie? Hoe werkt dat precies?

Een huurauto voor op vakantie reserveren

Via de online reserveringsmodule reserveert u de gewenste huurauto en betaalt u met uw creditcard in een beveiligde omgeving.
Na het reserveren van uw huurauto ontvangt u een bevestiging op het door u opgegeven emailadres met daarin:
• de huurgegevens (periode – autoklasse – tarief)
• een link (koppeling) waarop u kunt klikken voor informatie over extra bestuurders, verzekeringen, extra’s en de volledige huurvoorwaarden
• een link naar het klantenservicecentrum van Cartrawler waar u alle antwoorden kunt vinden op veelgestelde vragen en uw reservering kunt beheren via Manage Booking met uw reserveringsnummer en emailadres.
• het telefoonnummer van de Afdeling klantenservice van Cartrawler.

Offerte aanvragen

Wanneer u, voordat u de huurauto voor op vakantie reserveert, een offerte wilt ontvangen, klikt u simpelweg op ‘offerte e-mailen’ rechts naast de gewenste huurauto.
U ontvangt dan een offerte op het door uw opgegeven e-mail adres.

Reserveringsvoorwaarden

Zodra u de huurauto van uw keuze hebt geselecteerd en uw persoonlijke gegevens hebt ingevoerd kunt u de reserveringsvoorwaarden van Cartrawler en de huurvoorwaarden van de autoverhuurder nalezen. Klik hier hier als u de Cartrawler reserveringsvoorwaarden alvast wil lezen.

Afkoop eigen risico

Als u een huurauto reserveert, kunt u, door het afsluiten van de Eigen risico en waarborgverzekering van Allianz Global Assistance, voorkomen dat u in geval van schade zelf het hoge eigen risico bedrag hoeft te betalen of dat de borgsom wordt ingehouden. Verder dekt deze verzekering ook schade aan ramen, banden, onderstel, dak van de auto en sleutelverlies. De maximale dekking per verzekeringsbewijs bedraagt € 3000,00.
Lees tijdens het reserveren de voorwaarden en condities van deze verzekering.

NB: Cartrawler is gevestigd in Ierland en u wordt momenteel te woord gestaan in het Engels. Binnenkort wordt het call center uitgebreid met een team Nederlandstalige medewerkers. Deze medewerkers kunnen u dan helpen mocht u vragen hebben over uw product of dienst.