Over ons

16 jaar ervaring en vertouwen

Over ons

Mijnvakantieauto.nl is sinds 2002 actief op het gebied van internationale autoverhuur. Van 2002 tot en met 2006 als General Leisure Sales Agent voor Budget Rent a Car Nederland en actief in het Ar Miles programma en later voor het verzorgen van autoverhuur op maat. Door een toenemende vraag uit de markt naar autoverhuur is besloten om actiever gebruik te maken van de handelsnaam Mijnvakantieauto.nl

Via deze site bieden wij iedereen de mogelijkheid om via de professionele reserveringsmodule van mijnvakantieauto.nl een vakantie auto te reserveren bij gerenommeerde internationale en lokale autoverhuurders.

Mijnvakantieauto.nl is een partner van Cartrawler, een succesvolle bemiddelaar in all-in autohuur.
Dit betekent dat Mijnvakantieauto.nl zelf geen auto’s bezit, maar wereldwijd via de vergelijkings- en boekingsmodule van Cartrawler verhuurders selecteert die voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Omdat er wordt samengewerkt met internationale autoverhuurbedrijven als Avis, Budget Rent a Car, Europcar en Sixt en met lokale autoverhuurders, kunt u kiezen uit een groot aanbod huurauto’s tegen gunstige tarieven.

Onze partners

De partners van mijnvakantieauto.nl

0

Auto's verhuurd

0

Kilometers afgelegd

0

Personen vervoerd

0

Verschillende landen